Објављено од стране: деда Страле | октобар 31, 2009

12

RISTICI HOME

РИСТИЋИ

Први коментар, непосредно по активирању овог сајта, стигао је од брачног тандема Ристић и гласио је:
– А где смо ми?!?
Е… па у том тренутку још није дошла на ред њихова кућица, још није био вакат да вам представимо последњу, четврту зграду из ,,низа викендица” – да вас упознамо са Душицом, Предрагом, Тијаном, Душаном и Абијем, односно са породицом Ристић. Сада је све потаман и одмах можемо касти да је то викендица која је такорекућ преко ноћи изникла, да је један од најбрже саграђених објеката на ривијери јер: има се, може се!
Истина, у тој хићи или због тога што су мајстори били нациркани није све доведено под винкл али тих недостајућих десетак цантима дају овом објекту посебну драж јер ,,кад је бег био циција”.
За брачни пар Ристић (Душица, дјечија васпитачица и Предраг, експерт за одржавање Звездиног стадиона) можемо рећи да су међу ревноснијим посетиоцима тј. готово да не прође ниједан викенд а да се њих двоје не појаве у свом другом дому. Наравно, у неизоставну кафицу, пићенце, мезенце и новине – сатима се одмара, седи и чаврља, другује са комшијама и пријатељима.
Ристићи пуну пажњу посвећују свом четвероножном кућном љубимцу, расној Аби шнауцерки, куци која вас на први лавеж осваја без остатка. Због те своје умиљатости, сви чланови породице посебно пазе  на локалног дилбера Срећка Kasanovu-заводника и на његово упорно инсистирање да омађија, заведе и подведе неискусну Аби.
Ристић викендица издваја се од осталих у околишу и по свом подруму, простору као створеном за мини винску оставу или за неке свињске и ине прерађевине. Како смо чули од супружника Ристић то ће и бити основна намена поменутог простора, али за сада добро послужи за смештај алата и других драгулија.
За крај ове Ристић презентације, ево и једне довитљивости. Наиме, неугледни простор од неких десетак квадратних метара изнад крајњег десног зида а који је служио за припрему бетона и других грађевинских захвата те због тога никако није био погодан за подизање некаквог цветног засада, Ристићи су, држећи се знаног гесла парола снађи се, једноставно прекрили повеликим тепихом од вештаче траве отклонивши тако непримерено нарушавање целокупног склада своје викендице и њеног околиша.
Ристићи – свака част и чест!

Advertisements

Responses

  1. Rile,mnogo si se ogresio o Srecka,ali ti si dobar covek pa ces to da ispravis.

  2. tacno Dusane, kakvi bi to bili lijepi kucici da ih svi pozele, da se razvije unosan posao
    a da…
    srecna slava domacine

  3. jesmo se nacekali, ali vredelo je.Ristici zahvaljuju na lepom tekstu, i kao dokaz da je sve tacno, evo javljamo da smo se upravo vratili sa jezera, gde smo i ovog puta branili Abi od Srecka. ristici


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: